Bilkjøring i bilen jeg ikke lenger eide – anmeldelse sak 13991701

Kvinnen som skriver på nett at hun har en alvorlig personlighetsforstyrrelse, og «alvorlige vrangforestillinger»,  anmeldte meg 17. januar 2017 for å ha kjørt utenfor huset hennes i min gamle Land Rover natt til 25. november 2016. Land Roveren ble hentet på henger og kjørt til ny eier 20. august 2016, altså tre måneder tidligere.

Kvinnen reagerte som ventet da jeg avslørte realitetene på Facebook, og demonstrerte at hun overvåker meg da hun igjen kontaktet politiet: hun ville at jeg skulle nektes å snakke om saken, og mente at politiet måtte inndra pc-ene mine.
Hun vedla også mine omtaler av politiets arbeide i håp om at politiet skulle bli sure på meg, og derfor behandle sakene inkorrekt.

Heldigvis er vi i dag velsignet med vern av ytringsfrihet i Norge. Sikkert frustrerende for den angivelige «menneskerettsforkjemperen». Vi har lov til å ytre oss kritisk om myndighetsmisbruk. Her er det en som fremstiller seg som folkevalgt menneskerettsforkjemper, som har en egen sjikaneblogg om meg (og som jeg anmeldes for å omtale, det er liksom brudd på besøksforbud), og et politidistrikt som fremstår som part i saken, ikke en uavhengig, nøytral instans.

Kvinnen trakk tilbake anklagene etter at jeg dokumenterte usannhetene:

«For å gjenta hva jeg fortalte til (politibetjent) på telefonen for to dager siden, så har jeg heller ikke anmeldt mistenkte for å kjøre rundt huset mitt med en Landrover kasse. Jeg observerte en liten, lys bil. Jeg husker ikke om jeg beskrev det i anmeldelsen i januar 2017.
For ordens skyld oppklarer jeg det med en gang.»
04.05.2017.

Kvinnen forklarte seg og signerte sin vitneforklaring 17. januar i år:

25. november 2016 fikk ikke fornærmede sove på natten. Ca. kl. 02.30 gikk fornærmede ut for å ta seg en røyk. Hun så da en bil som kjøre rundt i gaten og og det var åpenbart at den ikke visste hvor den skulle.
Hun kjente igjen bilen som en av bilene mistenkte har vært avbildet med i sosiale medier

Jeg har kun vært avbildet med min kjære Caramell-mobil i sosiale medier. Jeg har aldri vært avbildet med noen «liten, lys bil». I tillegg har kvinnen forfattet et eget skriv, med tittelen «Alvorlig personforfølgelse«. Dette vedla hun anmeldelsen av meg 17. januar 2017:

«Hun har flere ganger postet info om hva jeg gjør i mitt eget hjem. Når jeg legger meg og når jeg ikke får sove. Hun oppsøker meg og kjører rundt huset og spionerer. En gang oppdaget jeg henne kl 03.30 om natten. Dagen før det var rettsmøte i barnefordelingssaken.»

Det foreligger ingen dokumentasjon av påstandene om verken forfølgelse, bilkjøring i bilen som hadde ny eier nummer to etter meg, eller at jeg vet noe  om hennes privatliv. Jeg skal komme tilbake til kvinnens vrangforestillinger om konspirasjoner hun mener jeg leder mot henne. De er like sprø og uriktige, alle sammen.

Kvinnen har i flere eposter til politiet vist det aller fineste bildet av meg: jeg lå under Caramell-mobilen min, og skiftet olje (kroppsvæsker) for aller første gang våren 2009.  Det er altså ingen tvil om hvilken bil hun mente da hun anmeldte meg.

2916_205005470248_4516002_n
Smilet stoppes bare av ørene for den lykkelige Land Rover-«mekanikeren»

(En ganske morsom historie: Jeg stilte på «mekkekveld» med høye hæler og pene klær, og gutta trodde jeg hadde planlagt å få dem til å gjøre jobben for meg. Det tok mange timer før noen foreslo at vi skulle sette i gang og jobbe, og da skiftet jeg til min nøye uttenkte habitt: en gammel regnjakke, arbeidsbukser fra Biltema hvor jeg hadde klart å lure min stakkars mor til å tro at jeg virkelig ville kle av meg i full offentlighet for å prøve dem, og oppvaskhanske med oppbrett og «avløp» for å styre eventuelle feilstrømminger av oljen. Habitten fungerte.)

 

34861_10150243485685249_2402870_n
Fra en annen oljeskift-seanse

Epilog

Politiadvokat Daniel Sollie henla min anmeldelse av kvinnen for disse falske anklagene, med kode «Intet straffbart forhold anses bevist». Anklagene har ikke vært etterforsket, så det var godt gjort av ham.

Kvinnen publiserte beviset på det, da hun var ilagt det tredje besøksforbudet mot meg. Jeg blir hengt ut med fullt navn som før, mine private dokumenter publiseres i enda større grad enn før, uten at det får konsekvenser. Jeg har selvfølgelig aldri mottatt noen slik henleggelsesbeslutning. Politiet sier hele tiden at de har sendt det, men det er påfallende at all post fra politiet «ikke kommer frem» til akkurat meg, unntatt når det er noe de vil jeg skal ha. Som at de har funnet meg skyldig i noe jeg ikke vet hva er, og som systematisk sendes ut rett før ferier.

Pa daniel sollie finner ikke straffbare forhold i falske anklager
Kvinnen publiserte henleggelsesdokument fra politiadvokat Daniel Sollie 13. september 2018, til tross for at hun var ilagt det tredje besøksforbudet. Det har ikke fått konsekvenser for henne.

10 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..